Piffa till håret inför sommaren

Gör en uppfräschning för din egen skull och skaffa en ny frisyr. Det finns få grejer som ger sån glädje än att få till ett riktigt snyggt hår till sommaren och våren. Här ges tips på vad som är trendigt just nu! 

Är du en av dem som vill piffa till ditt yttre inför sommaren? Då har du kommit till rätt ställe. Här ska vi nämligen gå igenom de snyggaste frisyrerna och färgerna som gäller för i år, perfekt inspiration inför det där frisörbesöket de flesta gör innan semestern.

Riktigt långt hår trendigtpexels-photo-132833

För den som inte vågar sig på något crazy så är det långa håret, som så många andra år innan, stekhett i år också. Men det som är skillnaden i år från förra året exempelvis är att håret i år ska vara riktigt långt, alltså på snudd på att de flesta behöver extensions för att uppnå rätt längd. Antingen ska man sedan styla håret i en djup sidbena och ha rikligt med volym, eller så är det spikrakt hår som gäller. Luggen i alla formen gör även stor comeback och är något som syns tydligt på catwalks och på kändisar. Att rama in ansiktet på ett lekfullt vis är det bästa och ett speciellt ledord för alla årets trender för hår är att det mesta ska se naturligt ut. Egentligen är skillnaden från förra årets hårtrender inte så himla stor förutom att naturliga färger syns mer och även vibbar från 80-talet fast i mer sofistikerad stil.

Kort hår med inspiration från 20-talet

Men är du en av de som skulle vilja testa på förra årets trend med att klippa håret kort så är det goda nyheter här med; det är nämligen inne i år igen! I år lyser bob och loob starkt, och skillnaden här från förra året att det detta år syns mer skarpa sådana frisyrer, och gärna med en kort lugg till. Vill man vara extra inne så är det schysst att styla sitt hår med inspiration från 20-talet, gärna med fingervågor och mycket hårgelé, skriver Expressen i en artikel.

Största hårtrenderna 2017

  • Riktigt långt hår
  • Platt hår
  • Krusat med krustång
  • 80-tal
  • 20-tal
  • Kort symmetriskt hår
  • Skarpa frisyrer
  • Stora håraccessoarer