GI-mat direkt hem till dörren

Idag är det allt fler som satsar på kost som både håller oss friska och snygga. GI är en av alla metoder som har blivit allt mer populära de senaste åren. Inte nog med att den här typen av diet är nyttig för oss, den kan dessutom hjälpa oss att gå ner i vikt rejält, utan att för den sakens skull behöva banta eller avstå från att äta god mat.

I filmen nedan får ni se hur Ola Lauritzon, hälsoexpert och grundare av bland annan Gi-boxen, tipsar om bra och nyttig mat utifrån de riktlinjer som GI innebär.

Med just GI-boxen erbjuds man att få hem färdiglagad GI-mat som endast behöver värmas i ugn eller microvågsugn och sedan avnjutas. Med denna tjänst slipper man handla, tänka på vad man ska äta resten av veckan och dessutom laga maten. GI-boxen kommer enkelt hem till din dörr varannan vecka och är sedan bara att värma på och äta. Snabbt, enkelt, nyttigt och otroligt gott. Inga tillsatser eller halvfabrikat och dessutom har GI-boxen en viktgaranti som innebär att om du mot förmodan inte har gått ner något i vikt under de första fyra veckorna så erbjuds du dessutom en personlig coach som via telefon och mail hjälper dig att analysera dina träningsrutiner och matvanor.

Så oavsett om du vill gå ner i vikt, bara njuta av god mat eller helt enkelt vill spara tid på att slippa handla och laga mat så är GI-boxen helt klart värd att prova på!