Bättre hälsa med kosttillskott

Det finns en massa saker man kan göra för att boosta sin hälsa på, och ett smart och enkelt sätt är att äta kosttillskott. Men vilka är egentligen bäst att äta? Det beror helt på vad du vill få för effekt av dina tillskott.

Det finns många goda skäl till att äta kosttillskott såsom Vitaepro exempelvis vars ingredienser består av bland annat D-vitamin, vitamin C och omega 3 samt många fler vilka allihop finns listade hos Vitaepro.se. Andra saker som också är viktiga att få i sig hittas i andra tillskott eller rent av i olika kryddor och råvaror. Något som till exempel Svenska Dagbladet skriver om är hur man gjorde tester om att äta gurkmeja i olika former, och mixade man gurkmeja tillsammans med nejlikepulver och kanel till en smootie med lite annat gott i så blir resultaten fantastiska:

”Framför allt visade proverna i den tredje gruppen väsentliga skillnader i en specifik gen som man i dag vet är inkopplad i tre mycket vanliga sjukdomstillstånd: depression och oro, astma och eksem, och cancer.” – läs mer här.

En annan fördel är att kosttillskott av olika slag gör att vi både känner oss mer hälsosamma och ser mer hälsosamma ut. Och det är något som gör att vi blir mer attraktiva hos motsatta könet. Det är något som bland annat Sveriges Radio skriver om. Vad det tillskottet innehöll var bland annat betakaroten, ett ämne som finns i till exempel morötter och ger oss en brunare hudton – vilket då enligt studien också gör att vi ser mer hälsosamma ut och blir på så vis mer attraktiva. Så är det då konstigt att försäljningen av kosttillskott ökar såsom Expressen skriver? Inte alls. Kosttillskotten som Vitaepro gör att vi mår bättre och känner oss fräscha – samtidigt som andra kosttillskott gör oss snyggare, och det är nog något som ingen tackar nej till!